Nyt legetøj

Jeg venter stadig på mit Pebble-ur (Ifølge Track & trace er det pt. i København, efter lige at have været tilbage i Singapore da jeg var 1 dag var at afhente det… lang historie)

Men i ventetiden har jeg købt en ny “smart”-dims – en Withings Pulse… En relativ dum accelerometer/højdemåler med bluetooth – Det smarte i den er at den automatisk uploader data (via a en App på mobilen) til Withings-server…

Så nu kan jeg se konkrete målinger der viser, om jeg bevæger mig nok, og om jeg sover godt 🙂 – Det er nok meget nørdet, men jeg syntes det er fedt…

Og sammen med min withing-vægt, kan jeg få et billedet af hvordan det går…

Udklip

3 thoughts on “Nyt legetøj”

 1. “Inactive” tirsdag fra 13:30-15:30… jeg håber du var på ferie 😉 Fredag fra 14:30-19:30 er jo næsten zzZZZZZ-mode. Men det ser da ud til, at det er et spændende produkt. Virker den reelt eller er det mest salgs-gas?

 2. “Inactive” tirsdag fra 13:30-15:30… Der havde vi møde – Fredag har jeg ikke lige en forklaring på…

  Den virker ret godt, jeg skulle lige genstarte min telefon første gang den skulle connecte (Men det kan lige så nemt være et Android/LG problem) – siden har jeg ikke behøvet at gøre noget.
  Den skal bare med i bukselommen, så tæller den og syncer et par gange i døgnet…

  Søvnmålingen kræver at jeg putter den i et armbånd, og sætter den i søvn-mode – Ikke noget jeg gider i længden, men det vidste jeg da jeg købte den…

  Den er meget præcis til at tælle skridt – men tæller 12-18% for meget i km… Der skulle dog komme en mulighed for at kalibrere den i en SW-update (Pt. har den kun min højde som reference)

  Withings er tydeligt inspireret af Apple: Enkelt, pænt design – Ikke en million parametre man kan lege med, men det virker bare… Pulse mangler nok lige en opdatering før jeg 100% kan anbefale den – Men badevægten som jeg har haft et par år er genial! Den burde du checke ud (Den kan holde styr på op til 8 personer 🙂 )

 3. Efter jeg selv har fået sådan en dims, så må jeg faktisk sige, at du er meget aktiv (i hvert fald på det screenshot) 😉 Så rød har min ikke været endnu!

Skriv et svar